Ana içeriğe atla

⭑ Sina Pırlanta

Sepetim

Sepetiniz boş

Baget pırlanta yüzük seçerken nelere dikkat edilmeli?

Son yıllarda baget pırlanta yüzükler hem modeli hem kullanımı hem de görüntüsüyle gelin adayları tarafından sıkça tercih ediliyor. Baget yüzük modelleri tüm ihtişamıyla göz alıcı bir hediye olarak talep görmektedir. Elmasın belli yöntemlerle kesilmesiyle oluşan baget pırlanta yüzükler; işçiliğiyle, zarif görüntüsüyle ve kalitesiyle oldukça beğenilmektedir.

Pırlanta yüzük tercihlerinde en çok sevilenlerden biri olan baget yüzüğü seçerken dikkat edilmesi gereken çok önemli hususlar vardır. 4C kuralı olarak da bilinen bu hususlar içinde en önemlisi elmasın ağırlığını temsil eden, hassas teraziler ile ölçülen yüzüğün karat değeridir. Yüzüğün karatına göre değeri ölçülmektedir.

Karatı kadar pırlantanın rengi de önemlidir. Pırlanta renk skalasında yüzük rengi beyazdan başlar ve renkliye kadar devam eder. Değerini en beyazdan başlayarak belirleyebilirsiniz. Bunlar aynı zamanda baget pırlanta fiyatlarını belirleyen unsurlardır. 

Seçeceğiniz baget pırlanta yüzüğün rengiyle birlikte berraklığı ve pırlantanın kesimi de çok önemlidir. Bu kesimler genelikle yuvarlak olmaktadır. Önceleri yuvarlak kesim yüzük modelleri sıkça tercih edilirken, son zamanlarda diktörtgen kesim baget yüzük modelleri tercih edilmektedir.  

Baget pırlanta yüzük modelleri 

Baget pırlanta takılar içerisinde yer alan baget yüzük modelleri her dönem kullanılabilecek en özel tasarımlar arasında yer almaktadır. Pek çok karat baget pırlanta yüzük farklı sebeplerden tercih sebebi olabilmektedir. Unutulmaz anlarınızın şahidi olacak baget pırlanta yüzükler son yıllarda özellikle evlilik tekliflerinde terih edilmeye başlandı. Günlük, spor ve klasik her kombine kolaylıkla uyum sağlayacak olan baget yüzükler, zarafeti ve şıklığıyla göz doldurmaya devam ediyor.

Baget pırlanta yüzüklerinizi göz alıcı setlere dönüştürün 

Baget pırlanta yüzükler tek başına ayrı bir zarafette olduğu gibi muhteşem setleriyle de göz alıcı güzellikler sunmaktadır. Bu setleri pırlanta baget kolyeler, pırlanta baget küpeler, pırlanta baget bileklikler ile tamamlayarak severek kullanacağınız pırlanta setler hazırlayabilirsiniz. Baget kesim pırlanta küpelerin şık davetlerde stilinizi tamamlayıcı özelliği bulunmaktadır. Baget kesim pırlantalar hoş ve zarif bileklik modelleri olarak da karşımıza çıkmaktadır. Kadınlar sahip oldukları takılarla kendilerini şık ve özel hissetmeyi severler. Bu nedenledir ki zevkiniz ve tarzınızla uyumlu, her bütçeye uygun olarak sahip olabileceğiniz muhteşem setler şıklığınıza şıklık katacaktır.

Baget kesim (Baguette Cut) yüzük fiyatları

Baget yüzük fiyatlarını belirlerken birçok unsur dikkate alınmaktadır. Pırlanta yüzük modellerinde fiyat unsuru seçtiğiniz yüzüğün karatına, rengine, boyutuna, kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Sina Pırlanta baget yüzük fiyatları ile ilgili detaylı bilgi almak için irtibat numaralarımızdan bize ulaşabilir veya internet sitemiz üzerinden detaylı inceleme yapabilirsiniz. 

Özel tasarım yüzük modellerinde doğru adres: Sina Pırlanta 

Kişiye özel tasarımlarda zarafetiyle dikkat çekecek baget yüzüklere sahip olmak istiyorsanız doğru adres: Sina Pırlanta. Pırlanta baget yüzükler ve özel tasarım yüzük modellerinde Sina Pırlanta, sizlerin memnuniyetini önemsiyor ve bu doğrultuda beğendiğiniz modelleri sizler için sunuyor.