Ana içeriğe atla

⭑ Sina Pırlanta

Sepetim

Sepetiniz boş

2021 Yılı Pırlanta Yüzük Fiyatları

En doğru ve kaliteli seçimleri yapabilmeniz adına Pırlanta Yüzük Fiyatlarını sizler için inceledik.

Daha önce de paylaştığımız gibi bir pırlantanın değerini 4C özelliklerine (karat, renk, kesim, berraklık) bağlı olarak değerlendiririz. Çıplak gözle baktığımızda anlamamız mümkün olmasa da hiçbir pırlanta bir diğerinin aynısı değildir.

Aynı karat ağırlığındaki iki pırlantayı ele alırsak ikisinin arasındaki fiyat farklılıklarında diğer 4C özellikleri devreye girecek ve belirleyici olacaktır.

2021 yılında da birbirinden farklı modelleri en uygun fiyat seçeneklerimizle sunmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Her geçen gün daha da gelişerek çeşitli kampanya ve fırsatlarımızla sertifikalı pırlantalarımızı sizlere sunuyor ve yaşayacağınız eşsiz deneyimlerin kapılarını aralıyoruz..

Tektaş Pırlanta Yüzük Fiyatları

Evlilik tekliflerinin en önemli sembolü olan tektaş pırlanta yüzük her kadının hayali, her erkeğin duygularını ifade biçimidir. Zamansız bir şıklığa sahiptir. Hediye edilen insana verilen manevi değeri ifade eden, göze hitap eden bir şıklık ve zarafet ile gösterir. Aşkın, en güzel duyguların en önemli anlarına tanıklık eder ve özel hissettirir.

Birbirinden farklı tektaş pırlanta modellerimiz sade ve şık tasarımlarıyla kişiye özel olarak el işçiliği ile hazırlanmaktadır. Nitelikler göz önünde bulundurularak fiyatlandırmalar yapılmaktadır. Birbirine oldukça benzeyen modellerde 4C özelliklerinin (kesim, renk, berraklık ve karat) yanı sıra farklı el işçiliğinin emek boyutu göz önünde bulundurularak farklı fiyatlandırmalar yapılabilir. Hemen her bütçeye hitap eden fazlaca çeşit olanakları mevcuttur.

Günümüzde gelişen teknolojinin etkisi, jenerasyon değişimi, trendlerin hızla farklılık göstermesiyle birlikte tektaş pırlanta yüzükler de artık klasik modellerin dışında birçok çeşide, desene, renge sahip oldu. Evlilik teklifi yapılırken her zaman ilk tercih tektaş olmasına rağmen, son yıllarda baget pırlanta yüzükler, beştaş ve tamtur yüzükler de talep görmeye başladı.

Bahsedilen yeni trendler de oldukça çeşitli seçenekleri beraberinde getiriyor. Tektaş pırlanta yüzükler tamtur ya da beştaş yüzüklerle beraber kullanılarak zarif ve göz alıcı bir görünümle tercih sebebi olabiliyor.

Yüzük ölçümü bilmiyorum diyenlerdensiniz ürün sayfalarımızda yüzük ölçümü bilgilerine ulaşarak parmağınız için en uygun yüzük siparişini kolaylıkla verebilirsiniz.

Baget Pırlanta Yüzük Fiyatları

Pırlanta Baget Yüzük fiyatları, yüzük üzerinde kullanılacak taşın karatına göre değişiklik gösterir. Oldukça uygun ve ekonomik modeller de seçenekler içerisinde olabileceği gibi yüksek fiyatlı yüzükler de baget pırlanta modelleri arasında yer alır. Modeller incelendiğinde taş adedinin daha fazla olduğu tasarımlar diğerlerine göre fiyat artışı gösterebilir.

Genel olarak değerlendirdiğimizde yüzük modelleri arasında baget yüzükleri yüzük çeşitleri keskin hatlara sahiptir ve ışığı yansıtarak prizma biçiminde ışıltılar sunar. Birbirinden çeşitli modellerle farklı görünümler yakalayarak istediğiniz göz dolduran etkilere sahip olabilirsiniz.

Sina Pırlanta Baget Yüzükleri, tümü sertifikalı olarak üretilmekte ve satılmaktadır. Birbirinden şık çeşitlerimiz, farklı tasarımları ile siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunulmuştur.

Baget Yüzük Tektaş Yüzük Arasındaki Farklar Nelerdir?

Evlilik teklifi, evlilik/sevgililik yıl dönümleri, nişan töreni, sevgililer günü, doğum günleri gibi daha pek çok özel günlerde birbirinden farklı tasarımlara sahip baget ve tektaş yüzük modelleri tercih edilebilir.

Peki ikisini birbirinden nasıl ayırt edebilir neye göre tercih edebiliriz?

İlk olarak yukarıda da belirttiğimiz gibi tasarımları birbirinden oldukça farklıdır. Baget pırlantaların karakteristik özellikleri dikdörtgen kesim bir yapıya sahip olmalarıdır. Dikdörtgen şeklindeki büyük pırlantanın etrafında onu süsleyen minik pırlanta detayları da hoş ve zarif görünümün en büyük destekleyici unsurlarındandır.

Özel günler dışında, günlük hayatta da kullanımı oldukça yaygındır.

Baget pırlantalar alışılagelmiş standart pırlanta kesim, özellik ve orantılarına sahip değildir. Fakat standart dışı kesim şekillerini barındıran bu model aynı zamanda standart kesimden de küçük detaylar sunabilmektedir.

Klasiklerden şaşmam diyenler için ise kendine has tasarımlarıyla tektaş yüzükler tercih sebebidir. En yaygın modeller göz önünde bulundurulduğunda yuvarlak halkaya sahip kristal kesim tek taş yüzükler değerli bir taşı merkezine alan göz alıcı tasarımlarıyla karşımıza çıkar. Seçim yaparken tarz, bütçe gibi farklı unsurlar göz önünde bulundurulabilir. Daha da farklı seçenekler isteyenler için renkli taşlı modeller talep görmektedir. Evlilik teklifi yüzükleri olarak bakıldığında seçim aşamasında tamamen kişisel zevkler esas alınmalıdır.

Yeryüzünde nadir bulunun elmaslar ustalıkla işlenerek eşsiz tasarımlar halini alırlar. Bu şekilde özel olarak tasarlanan tektaş yüzükler büyüleyici görünümleriyle her kadını etkisi altına alır.

Gerçek Pırlanta Nasıl Ayırt Edilir?

Öncelikle Sina Pırlanta mağazalarında hiçbir ürün imitasyon değildir. Kişiye özel hologramlı sertifikaya sahiptir. Bu sertifikalar sayesinde 4C özellikleri, altın karatı, ayarı ve gram bilgilerini bulabilirsiniz.

Pırlantanızın sahte mi gerçek mi olduğunu ayırt edebilmeniz için pek çok yöntem mevcuttur. Gerçek pırlanta yapısı gereği şeffaf değildir. Ayrıca gerçek pırlantalar suya konuldukları andan itibaren batacaklardır. İmitasyon ürünleri parlaklığından da anlayabilirsiniz. Çünkü çok daha az parlaklık göstereceklerdir.

Ayırt edebilmek için bir diğer yöntem de pırlantanın kaliteli bir platin ya da yüksek ayarda bir altın üzerine monte edilip edilmemiş olmasıdır.

Bir diğer yöntem ise buğu testidir. Pırlantalar uzun süre buğu tutamaz. Bundan dolayıdır ki temiz bir pırlantaya üflediğinizde uzun süre buğu kalmayacaktır. 3 4 saniye ve üzeri sürelerde buğu kalıyorsa gerçek olmama ihtimali yüksektir.

Pırlanta Yüzük Modellerimizi İncelediniz mi?

Sina Pırlanta internet sitesinin alışverişlerinizi en kolay şekilde yapabilmeniz adına özel olarak tasarlandığını söyleyebiliriz. Her geçen gün tutkuyla daha iyi deneyimler elde etmeniz için yaptığımız çalışmaları büyük bir mutlulukla dile getiriyoruz. Birçok kategori, fiyatlandırma ve karat seçeneği gibi detaylı filtreleme olanakları sunan web sitemiz üzerinden pırlanta yüzük modellerimizi inceleyebilirsiniz.

Sina Pırlantanın sunduğu çeşitli modeller ile kendinizi, sevdiklerinizi şımartıp mükemmel bir deneyim yaşayabilirsiniz.