Ana içeriğe atla

⭑ Sina Pırlanta

Sepetim

Sepetiniz boş

Bu Rehber ile En Güzel Hediyeyi Bulacaksınız

Babalar gününün yaklaşmasıyla karışan kafalar en doğru hediye seçiminde detaylı yönlendirmeye ihtiyaç duyuyor. Biz de bu noktada yardımcı olabilmek adına babalar günü hediye fikirleri için sizlerle özel olarak ipuçları ve önerilerimizi paylaşmak istiyoruz.

En güzel hediyeyi bulabilmenin temeli, doğru detaylara dikkat edip nokta atışı seçimlerle ilerleyebilmekten geçmektedir. 

Burada önemli olan kısım hediyenin kişisel olarak düşünülmesi ve ona göre seçilmesi gereken kısımlarıdır. 

Aşağıda bahsedeceğimiz noktalara babalar günü hediyesi seçerken mutlaka dikkat etmelisiniz.

Babanızı Ne Kadar İyi Tanıyorsunuz?

Hediyeler özeldir ve kişisel olarak seçilmesi gereklidir. Kişisel detaylar burada önemli rol oynayacağından babanızı ne kadar iyi tanıdığınız sorusu iyi cevaplanması gereken bir soru olarak karşımıza çıkmaktadır.

Babanızı ne kadar iyi tanıyorsunuz? Babanız nelerden hoşlanır? Boş vakitlerini nasıl geçirir, onu ne mutlu eder? Hangi dizi, filmleri sever?

Neler ona ilham verir ya da onu heyecanlandırır? Hayattaki öncelikleri ne üzerine kuruludur? Klasik bir tarza mı sahip spor mu?

Bu ve benzeri sorular pek çok farklı şekillerde çoğaltılabilir. Ve hepsi ayrı ayrı düşünüldüğünde kafalarda bazı noktalar belirmeye başlayacak, hediye seçiminde ya da hazırlamak istenilen sürpriz noktasında gidilmesi gereken yol belirlenecektir. 

Siz bu soruların cevaplarını belirledikten sonra biz de sizler için babalara özel ürünlerimizi tavsiye edebiliriz.

Erkek Takı Modellerimiz

Sina Pırlanta özel koleksiyon ürünlerimiz erkekler için oldukça çeşitli ürünler sunmaktadır. Özel tasarım olan ürünler, her yaştan her her bütçeye uygunluk gösterebilir. 

Kaliteden ödün vermeyen modellerimizde imitasyon yoktur. Deri veya çelik detaylı bileklikler, gümüş zincir kolyeler, çelik gümüş yüzükler ve bambaşka tasarımlara sahip fazlaca ürüne Sina Pırlanta kalitesi ile erişebilirsiniz.

Çoğu tarzda erkek için geniş ürün yelpazesine sahip takı modellerimizi sayfamız üzerinden inceleyebilirsiniz.

Erkek Yüzük Modellerimiz

Sayfamız üzerinden inceleyebileceğiniz ürünlerde çelik ve gümüş olmak üzere çeşitli ürün modellerimiz mevcut. Hepsi özel kalitede özenle tasarlanmış ürünlerdir. Babalar günü hediyesi olarak klasik zevkleri olan babalara da, spor zevkleri olan babalara da farklı farklı uyumlanabilir parçaları seçebilirsiniz. 

Erkek yüzük modellerimizde en öne çıkan özelliklerden biri zamansız şıklığa sahip olmalarıdır. Yıllar geçse de kalitesinden ve tarzından ödün vermeyecek modellerimiz anlamlı birer hediye olarak ilk sıralarda yer almaktadır. Çeşitli erkek yüzük modellerimizle babalar gününde babanıza hediye edeceğiniz modeli seçebilir babanızı şaşırtıp, mutlu edebilirsiniz. 

Erkek Bileklik Modellerimiz

Her yaştan, her tarza hitap eden koleksiyon ürünlerimiz erkek bileklik modelleri başlığı altında toplandığında da sizlere fazlaca seçenek sunabilecek düzeyde hazırlanmıştır. Kendi Koleksiyonumuzdan 4 Babalar Günü Hediyesi yazımızda ürün bazında yaptığımız önerilerimizde de erkek bileklik modellerini inceleyebilirsiniz. Fakat belirtilen ürün modelleri dışında da çelik ve gümüş olmak üzere farklı bambaşka modeller de hediye seçeneği olarak tercih edilebilir. 

Farklı renklerde özenle dizilmiş taşlardan oluşan çelik erkek bileklik modelleri, çelik veya deri detaylı modelleri yanında farklı zincir kolye modelleri ile de kombinlenebilir.

Komik Babalar Günü Mesajları

Dünyanın her yerinde özel olarak yıllardır kutlanan bu değerli gün, hayatımızdaki en değerli sığınağımız olan değerli biricik babalarımıza verdiğimiz değeri gösterdiğimiz bir gün olarak kutlanmaktadır. Bu özel günü kutlarken özel ve anlamlı hediyeler seçip, o günü beraber geçirilecek güzel bir gün şeklinde değerlendirebiliriz. 

Fakat tüm bunların yanı sıra, biraz muzip komik şakalarında günün tuzu biberi sayılabilecek, neşe katan unsuru olabilir diye düşünüyoruz. Bu noktada da elbette devreye babanızla aranızda doğum anınızdan itibaren olan muhabbetleriniz, anılarınız devreye giriyor. 

Babanızla çocukluk döneminiz nasıl geçti? Onun size en fazla dile getirdiği özellikleriniz neler? Onun en öne çıkan özellikleri neler? 

Beraber yaptığınız faaliyetlerde en unutulmaz anılarınızı hatırlıyor musunuz? Babanızın yıllarca ağzından düşmeyen cümleleri hangileri? 

Bu gibi sorular üzerinde odaklanıp esprili bir dille babalar gününü kutlayan mesajlar atabilir ya da hediyenizle bir not kağıdı hazırlayıp kağıda mesajınızı yazabilirsiniz. Eminiz ki bu babanız için unutulmaz bir gün olacak.

2021 Babalar Günü Ne Zaman?

Babalar günü için geri sayımın başladığı haziran ayında babalar günü tarihi 20 Haziran Pazar günü olarak gözükmektedir. Belki de hayattaki en büyük dayanakları olan babalarını mutlu etmek isteyenler için oldukça önemli olan bugün, ilk kez 1910 yılında 19 Haziran günü Washington’da kutlanmıştır. 111. kez kutlanacak babalar gününde çeşitli senaryolarla günü babanız ve aileniz için güzelleştirebilir, pek çok anlamlı hediye seçimi ile babanızı gülümsetmeyi başarabilirsiniz.