Ana içeriğe atla

⭑ Sina Pırlanta

Sepetim

Sepetiniz boş

En İyi 5 Evlilik Teklifi Senaryosu

O özel ve anlamlı günün yaklaşmasıyla kafada tek bir soru belirmeye başlar: Bu teklifi nasıl yapmalıyım ki yıllar geçse de üstünden gülümseyerek hatırlayıp anlatabilelim. En iyi ve unutulmaz evlilik tekliflerini sizler için sıraladık.

Herkes sevdiğini göklere çıkararak onu mutlu etmek ister. Bu noktada elbette çok fazla etken ve seçenek var. Tüm bu detaylar ve teklifiniz için seçtiğiniz simgeler kendinizi ve aşkınızı ifade ediş biçiminizi ortaya koyacaktır.

Öncelikle sevdiğiniz insanın zevkini, onu gerçekten mutlu eden şeyleri ve hayattaki önceliklerini iyi belirlemeli her şeyi tamamen ona göre kurgulamalısınız. Bunları kafada tasarlarken bazen en doğru seçim şık ve gösterişli bir baget pırlanta yüzük olabilirken, bazen çeşitli pırlanta tektaş yüzükler de sevdiğinizin yüzündeki tebessümü en güzel şekilde taçlandırabilir. Ya da ben çok daha farklı tercihler yapıp retro modeller üzerinden ilerlemek istiyorum derseniz çeşitli altın yüzük modelleri arasından bir tercih sizin için oldukça yardımcı olacaktır. Kısaca evlilik teklifi senaryonuz için yapacağınız pek çok tercih sırasında, daha öncede belirttiğimiz gibi en önemli madde: sevdiğiniz insanın stili hangi parçalarla daha uyumlu?

Ayakları Yerden Kesen Evlilik Teklifleri 

Teklifin en önemli parçası olan evlilik teklifi yüzüğü seçiminden sonra teklif anı için en güzel senaryonun belirlenmesi gerekir. İşte tam bu noktada sevdiğiniz insan için seçilen o özel şık yüzüğün hangi şekilde, nerede ve nasıl verileceği gibi bir seçimi yapmanız en az yüzük kadar önemlidir.

Gösterişli bir an organize etmek istiyorsanız teknede, deniz kenarında ya da yeni trendlerde yer alan göl kenarında birbirinden farklı evlilik teklifleri planlayabilirsiniz. İstanbul Boğazı tüm görkemiyle bu gibi tekliflere her sene yüzlerce insan için ev sahipliği yapıyor.

Bunların yanı sıra Bursa-Gölyazı birbirinden farklı seçenekleriyle evlilik teklifi sürprizi yapmak isteyen birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Bir akşamüzeri günbatımında, göl kıyısında sazlıkların ve sandalların arasından geçerken tektaş pırlanta yüzüğü çıkardığınız an sevdiğinizin şaşkınlığı ve tebessümünün küçük bir parçası olabilmek için aşkla çalışıyoruz.

Peri Masalı Hikayelerine Işınlanın

Klasik teklif senaryolarını biraz farklı dokunuşlarla kişiselleştirmek ve kendi peri masalınızı oluşturmak ister misiniz?

Birbirinden farklı dekorlar kullanarak bunu gerçekleştirebilirsiniz. Zevkinizi yansıtacak bambaşka mekanlarda beyaz renk temasını merkeze alıp tüller, ışıklandırmalar kullanarak çadır ya da karavan detaylarıyla gününüzü unutulmaz kılabilirsiniz. Tabii bunlar için öncelikli olarak senaryonuzu kusursuz planlamalısınız. Zamanlamalar oldukça önemli.

Gerçek bir sürpriz için hiç şüphelendirmemeli ve her detayı düşünmelisiniz. Senaryo her detayıyla kurgulanıp, ona uyumlu mekan hazırlanırken anılarınızla zamanda yolculuk yapabileceğiniz fotoğraf köşeleri hazırlayabilirsiniz. Her şey hazır olduğunda hiç beklenmedik bir anda çıkaracağınız gösterişli beştaş yüzüğün ışıltısı bu ana ışık saçacak ve en güzel ‘evet’ için her şey tamamlanmış olacaktır. Biz Sina Pırlanta olarak bu en heyecanlı anları en parlak ve göz alıcı şekilde süsleyecek tüm yüzük modellerimizle size hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

Kalıpların Dışında Evlilik Teklifleri

Klasik ve alışılmış tüm kalıpların dışına çıkmak istiyorum derseniz bu noktada kişisel zevkler ve önceliklerin sizin için bir tık daha öne çıkacağını söylemeliyiz. Sevdiğinizi ne heyecanlandırır, ne mutlu eder bunları en iyi siz bilmelisiniz.

Adrenalin yüklü zevkleri olan bir çiftseniz, böyle anlardan birinde aniden karşısına çıkaracağınız tektaş yüzük size oldukça uygun bir evlilik teklifi olabilir. Bungee Jumping sırasında bir evlilik teklifi tutkunları için unutulmaz anlara sahne olabilir ya da dalış sırasında su altında ani bir teklif şok edici etkisiyle istediğiniz ambiyansın yakalanmasını sağlayabilir!

Ya da tamamen ikiniz arasında esprili bir konu ile sade ama eğlenceli şekilde bir teklif yapıp, yıllarca tüm sevdiklerinize kahkahalar eşliğinde anlatabilirsiniz. Ilık bir ilkbahar ya da yaz günü arkadaşlarınızla organize edilmiş sıradan gibi gözüken piknik ya da bir sahil etkinliğini de aynı zamanda unutulmayacak bir anıya dönüştürebilirsiniz.

Fakat evlilik yüzükleri seçiminde de farklı modeller daha uygun olacaktır derseniz birbirinden farklı stillerdeki altın yüzükler arasında; fantazi, retro, mini beştaş ya da çok daha farklı simgelerden oluşan yüzüklerin üzerinde tasarlanan pırlanta modellerimiz tam aradığınız modeller olabilir.

Bambaşka Bir Evlilik Teklifi: Nerede Tanıştınız?

O özel günü, özellikle klişelerden uzak apayrı bir gün olarak tasarlamak isteyenlere önerimiz kişiselleştirmeleri üzerineydi. Evet odak noktanız tamamen siz olmalısınız. Sevdiğiniz insanla ilişkinizde size özel olan detaylar..

Şimdi hazırsanız biraz daha açıp daha net bir şekilde yardımcı olmak istiyoruz.

Hepimizin bildiği gibi ilişkide ilkler unutulmaz ve özeldir. İlk tanışılan gün, mekan ve beraber paylaşılan anılarda ilkler her zaman hatırlanır. Buraya biraz kafa yorarsak fazlaca parlak fikrin akıllarda belirmeye başlayacağına eminiz. Sevdiğiniz o özel insanı ilk gördüğünüz anı hatırlayın. Neredeydiniz? Ne yapıyordunuz? Diğer detaylar nelerdi? Mekan seçimi olarak onunla ilk tanıştığınız yeri seçmeniz yaşanan tüm kıymetli anıların gözünüzün önünden film şeridi gibi geçmesini sağlayacak ve fazlaca duygu yüklü bir evet sizin için kaçınılmaz olacaktır. Detayların size yardımcı olma konusundaki sihrini asla unutmamanızı tavsiye ediyoruz.

Sevgi Evrenseldir; Her Dilden Bir Teklif! 

Evet doğru okudunuz. Sevginin tek bir dili vardır ve evrenseldir. Teklifinizi tam olarak buradan bakarak tasarlayabilirsiniz. Mekan, dekor, kayıtları yansıtacağınız sistem gibi tüm detayların incelikle ayarlandığı anda dünyanın her yerinden insanlardan aldığınız kayıtları aniden ekrana yansıtabilirsiniz.

Hepsi birbirinden farklı ülkelerden, ırklardan gelen insanların kendi anadillerinde ya da direkt sizin anadilinizde ona olan duygularınızı, teklifinizi duyurup en sonunda kendi ağzınızdan çıkacak cümlelerle de taçlandırıp rüya gibi bir teklif yapabilirsiniz.

Her Kadının Hayalindeki Evlenme Teklifi 

Her kadının birbirinden farklı zevkleri ve istekleri var. Dolayısıyla her kadının hayali de birbirinden eşsiz ve değerli. İlk adımı buradan bakarak atıp, ona göre de yüzük seçimi yaparsanız o günün şahane bir anıya dönüşmesi kaçınılmaz olacaktır. Yazımızda da birbirinden çeşitli stillerde evlilik teklifleri ve teklifi en iyi şekillerde taçlandırabilecek çeşitli yüzük modelleri önerilerinde bulunduk.

Çok daha detaylı olarak evlilik teklifi yüzüğü fiyatları ve evlilik teklifi yüzüğü modelleri için web sitemizi inceleyip tercihinizi yapabilirsiniz. Çeşitli karat ağırlığında baget yüzük ve pırlanta yüzük modelleri dışında yakut, zümrüt ve safir taş gibi renkli taşlı birbirinden farklı modeller de kişiye göre o beklenen mutlu yanıtı almanızda hoş ve zarif bir yardımcınız olabilir.