Ana içeriğe atla

⭑ Sina Pırlanta

Sepetim

Sepetiniz boş

Kendi Koleksiyonumuzdan 4 Babalar Günü Hediyesi

Babalar günü her haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanır ve bu tarih yaklaşmaya başladığı andan itibaren herkes babası için anlamlı hediyeler düşünmeye başlar.

Babanızı güldürmenin onu mutlu etmenin çeşitli yolları olabilir. Elbette en güzel babalar günü hediye birlikte eğlendiğiniz bir gün geçirmektir.

Bugünü hediyelerle ya da sürprizlerle süslemek isterseniz kimi zaman tozlanmış albümlerin arasından bulduğunuz bir fotoğraf yardımınıza koşabilirken, kimi zaman tamamen onun zevklerinden yola çıkıp sevdiği nesneler ile verdiğiniz değeri göstermenin yollarını bulabilirsiniz.

Elbette her evlat hayatının merkezinde olan biricik babası için en güzel hediyeyi seçmek ister. Fakat seçenekler arasında kararsızlığa düşebilir.

Biz de sizler için işinizi kolaylaştırıp yardımcı olabilecek bazı önerilerde bulunmak istedik. Sina Pırlanta olarak özel tasarımlarla dolu koleksiyonumuzdan 4 adet ürün ile babalar günü hediye fikirlerimizle sizlerle önerilerimizi paylaşıyoruz.

Özel tasarım koleksiyonumuzda tamamen trendlerden esinlenmemizin yanı sıra kişiye göre farklılık gösterebilecek zevkler ve istekleri de göz önünde bulundurmak için özenle çalıştık. Şimdi hazırsanız ürünleri detaylıca inceleyelim.

Rayno 925 Ayar Gümüş Erkek Yüzük

18-21 arası ölçüsünü belirleyerek seçebileceğiniz rayno koleksiyon özel tasarım ürün, gösterişli bir babalar günü hediyesi olabilir. Harika oymalarıyla oluşturulmuş motifleri oldukça göz alıcı bir şıklık yaratıyor. 

Çoğu kombinin tamamlayıcısı olarak kullanılabilecek bir ürün olan Rayno 925 ayar gümüş erkek yüzük, stil sahibi erkeklerin vazgeçilmez aksesuarı. Mistik bir havası olan bu yüzük erkeklere takı önerisi olarak da verilebilir bir seçenek. Ürünlerimiz imitasyon değildir ve kaliteden ödün vermeden tasarlanmıştır. 

Bu gümüş yüzük modelimizi, babanıza baktıkça sizi hatırlamasını istediğiniz şık bir hediye seçeneği olarak özellikle öneriyoruz. Ürün sayfamızdan, ürünün eldeki duruşunu ve model detaylarını inceleyerek daha net karar verebilirsiniz. 

Rayno Deri ve Çelik Erkek Bileklik

Stil sahibi ve özel zevkleri olan babanızı mutlu etmek ister misiniz? Öyleyse size başka bir seçenek olarak yine özel Rayno koleksiyonundan şahane bir parça önermek isteriz: Rayno Deri ve Çelik Erkek Bileklik. 

Daha sade ve yalın bir takı olarak karşımıza çıkan bileklik, gösterişten biraz daha uzak ama sadeliğin şıklığını tercih eden babalarınız için özel ve anlamlı bir hediye olabilir. Yine ürün sayfamızdan detaylarını inceleyebileceğiniz ürün, spor ya da klasik çoğu görünümün destekleyici aksesuarı olarak oldukça kullanışlı. Üstelik uygun fiyatlı olan ürün, diğer pek çok tercih edilen ürünler gibi şuan %20 indirim imkanı sunuyor. Erkek takı seçenekleri arasında trendlerde olan ve tercih edilen bu ürünü kesinlikle tavsiye ediyoruz. 

Çelik Balyalı Erkek Bileklik

Çelik takılar son dönemlerde hem her bütçeye hitap etmesi hem de uzun süreli kullanımlarda dahi rengini kaybetmemesi, sağlamlığı gibi pek çok sebepten ötürü tercih sebebi olabiliyor. Türlü sebeplerden beğeni toplayan çelik takılar erkekler için de oldukça rağbet gören ürünlerde ilk sıralarda yer alıyor.

Çelik Balyalı Erkek Bileklik modern tasarımı ile göz alıcı bir görünüme sahip. Başarılı bir siyah gri kombinlemesi ile tasarlanmış ürün, babalar gününde babanızı mutlu edip uzun süre tam memnuniyetle kullanım imkanı verecektir. 

Bu ürüne benzer ama farklı detaylarıyla tercih sebebi olabilecek bir diğer ürün: Rayno Erkek Çelik Deri bileklik. Babanızın zevkine özel olarak her iki seçenek, kaliteli ve şık hediyeler olarak beğenileri toplayabilir. 

Çelik Erkek Yüzük

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi fazlaca tercih edilen çelik takılar için bir diğer hediye önerimizi özel olarak tasarlanmış çelik erkek yüzüklerden yana kullanmak istiyoruz. 

İnce işçilik ile tasarlanmış çelik erkek yüzük oldukça etkileyici bir görünüme sahip. Babanız özenle paketlenmiş hediye kutusunu açtığında çelik erkek yüzük hediyenize çok mutlu olacak. 

Erkeklere özel hediyelerde zamansız olarak tercih sebebi olabilecek ürün, üzerindeki özel taşlarla ihtişamlı bir aksesur şeklinde karşımıza çıkıyor. Kişiye özel tasarlanmış çelik yüzüklerimiz en güzel, erkeğe hediye fikirleri için oldukça ilham verici bir seçim olabilir.

Bu özel ve anlamlı günde babanızı mutlu hissettirecek seçimleri yapabilmeniz adına size özel seçimlerimizi sıraladık. En doğru seçim babanızın zevklerini ve stilini göz önünde bulundurarak yapacağınız seçim olacaktır.

Bahsedilen ürün model çeşitlerinden tamamen babanızın zevkine göre bir hediye seti de oluşturabilirsiniz.

Komik Babalar Günü Mesajları

Anlamlı ve özel günlerde sevgimizi, verdiğimiz değeri göstermeninin çok çeşitli yolları var. Ve mizah duyguların dışa vurumunda oldukça tercih ettiğimiz bir yöntem. Böylesi keyifli bir günde babanızın yüzünü farklı mesajlarla güldürmek, hediyenize ek olarak ekstra keyifli ve hatırlanası bir gün yaşanmasına ortam hazırlayacaktır.

‘DNA’nı bana aktardığın için teşekkür ederim babacığım. İkimiz de harikayız. Babalar Günün kutlu olsun.’

Ya da ‘Babacağım, bu seneki Babalar Günü hediyen, bir sene daha düğün parası hazırlamak zorunda olmaman.’

gibi tamamen sizin aranızdaki muhabbetlerden esinlenebileceğiniz çeşitli mesajlarla babanızın yüzünü güldürebilirsiniz.

Bizim favorimiz: 'Baba, sana söz veriyorum; bir gün sana, benim seni uğraştırdığım kadar beni uğraştıracak torunlar vereceğim. Babalar günün kutlu olsun.' 

2021 Babalar Günü Ne Zaman

20 Haziran 2021 gününe denk gelen haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanacak babalar günü 1910 yılından beri kutlanmaktadır. Amerikan iç savaş gazisinin kızı olan Sonora Smart Dodd, anneler kadar babaların da bir özel günü olması gerektiğini düşünmüş ve bu özel gün kutlanmaya başlamıştır.

Yaklaştıkça yaşanacak kafa karışıklıkları için sizlere özel önerilerimizde bulunduk. Daha farklı öneriler isterseniz Seçim Rehberi yazımızı okuyup bilgi edinebilirsiniz. Babasının olduğu her yerde güçlü hisseden evlatlara hediye rehberi niteliğinde ürünler için Sina Pırlanta özel koleksiyonunu inceleyip en doğru seçimleri yapabilirsiniz.